Samen maken we Top & Twel duurzamer

Wil jij ook bijdragen aan lokale groene energie in top en twel?

Over ons

Energiecoöperatie Top & Twel is door Top en Twel voor Top en Twel. Wij willen samen eigen, duurzame en betaalbare energie realiseren.

Gas en stroom

Energie VanOns staat bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. De tarieven voor consumenten en zakelijke tarieven laten zien dat lokale groene energie helemaal niet duur hoeft te zijn.

Zonnedak It Harspit

Door zelf energie te regelen hebben de leden van Energiecoöperatie Top & Twel invloed op een duurzame herkomst van energie en hun eigen energierekening.

Samen maken we Top & Twel duurzamer

Lokaal verduurzamen, dat doe je samen. In onze dorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga is een energiecoöperatie opgericht, door en voor de bewoners. Hiermee zorgen we voor een versterking van onze “mienskip”. Samen dragen we bij aan een duurzame en betere leefomgeving. De opbrengsten komen ten goede aan de lokale gemeenschap. Iedereen kan meedoen, samen staan wij sterk.

Hoe kun jij bijdragen?

Klant worden

Steun ons door lid te worden. Voor elk huishouden dat lid is van Energiecoöperatie Top & Twel en klant van Energie VanOns, ontvangt Energiecoöperatie Top & Twel een vergoeding van 75 euro.

Steun ons

Als u via onze website naar de aanmeldings pagina van Energie Van Ons gaat en daar klant wordt, dan bent u ook klant van Energiecoöperatie Top & Twel. Hiermee helpt u onze dorpen te verduurzamen.

Zonnedak It Harspit

Als lid kunt u participaties afnemen van het zonnedak It Harspit. Hierdoor levert u een bijdrage aan de duurzame energieopwekking in ons tweeling-dorp en aan de klimaatdoelstellingen.

Het laatste nieuws