Op maat advies voor energiebesparing

Maatwerk advies energiebesparing:

Energie Coöperatie Top & Twel biedt u de mogelijkheid om een Quickscan Energiebesparing uit te voeren van uw huis. Deze QuickScan zal worden verzorgt door Hilbrand Tigchelaar architect BNA, deze is naast architect ook EPA adviseur. Indien u interesse heeft in een Quickscan dan kunt u zich aanmelden bij ECTT (website: www.energiecooperatietopentwel.nl).

Hilbrand Tigchelaar maakt dan een afspraak met u, bij u thuis, waarin hij de energiebesparingsmogelijkheden met u doorneemt. Op basis van de bouwtekeningen, uw huidige energielabel, de jaarnota’s van gas en elektra en een opname van uw woning wordt een schriftelijk verslag gemaakt, waarin de verduurzamings- en energiebesparingsmogelijkheden worden aangegeven. Tevens worden de geldende subsidie regelingen vermeld.

Als lid/klant van de ECTT betaalt u 85,- euro (niet leden/klanten: 100,- euro) incl. BTW aan de ECTT. ECTT betaalt de factuur van de heer Hilbrand (200,- EUR) met een inmiddels ontvangen SNN-subsidie. Op deze wijze draagt u en de ECTT bij aan de energiebesparingsdoelstelling van de Provinsje: 25% minder in 2030. Voor een beter binnen- en buitenklimaat. De actie loopt tot en met 28 maart 2021, u doet toch ook mee?

Aanmeldingen en info via: www.energiecooperatietopentwel.nl

Voor meer info kunt ook terecht bij Koos Oosterhaven, voorzitter ECTT 06-515 09 532