Ledenvergadering 14 september

Als klant en/of lid van Energiecoöperatie Top & Twel nodigen we u hierbij uit voor de eerder aangekondigde algemene ledenvergadering op 14 september 2021.

De vergadering vindt plaats in MFC It Harspit en start om 19:30 uur, met een gepland einde om 21:00 uur. U wordt meegenomen in de plannen en de projecten en kunt tevens u inbreng leveren met uw suggesties voor duurzame projecten.

Naast het formele agenda gedeelte hebben we de heer Fokke Hoekema van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend uitgenodigd. Hij zal ons meenemen in het afgeronde project met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen op het dorpshuis De Driuwpôlle.

Mocht u nog geen lid zijn van de energiecooperatie en nog geen energie afnemen dan is nu met moment om lid te worden en energie af te nemen van EenVanOns. Bezoek de website: www.energiecooperatietopentwel.nl en vergelijk de concurrerende tarieven. En wordt klant! U helpt er ook nog eens TopenTwel mee.

Namens het bestuur van de EnergieCooperatie Top&Twel

Koos Oosterhaven (Voorzitter).

Met vriendelijke groet,

Koos Oosterhaven