Energiecoöperatie Top&Twel zoekt nieuwe bestuursleden

Bent u begaan met het klimaat en de energietransitie? Wilt u een bijdrage leveren aan de energietransitie op lokaal niveau? En heeft u daar een aantal uren per week voor over? Dan is een plek in het bestuur van de ECTT een prachtige tijdsbesteding. We zetten ons in voor de energietransitie op lokaal niveau, in samenspraak met bewoners, geholpen door gemeente en Provinsje. Met concrete projecten en zichtbare uitingen willen we met Top&Twel haalbare initiatieven en projecten realiseren die voor de bewoners (en bedrijven) merkbare verandering teweeg brengen. En dat doen we in samenspraak met Doarpsbelang en Top&Twel Duurzaam.

Geïnteresseerd? Dan is een gesprek met het bestuur een goed idee: neem contact op met de Koos Oosterhaven (06 515 09 532) of via de website van de ECTT (mail naar info@energiecooperatietopentwel.nl)

Met vriendelijke groet,

Koos Oosterhaven